Eşme Şehit Nihat Köylü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://esmeasml.meb.k12.tr
Adres : Elvanlar Mah. Gulmezoglu Cad. No95/1 Eşme UŞAK
VİZYON : Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize İnsan haklarına saygılı ve duyarlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel düşünen; Dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı ; Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış, Kendisiyle ve toplumla barışık; Sorumluluk sahibi, Kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmak istiyoruz.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken bilgi, beceri, tutum ve ahlaki sorumluluklar edinmiş, kişiler arası iletişimde başarılı, çağdaş, laik, demokratik, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlangıcı Saati : 08:00 Ders Bitişi saati : 17:00
Lojman : Boş Lojman Bulunmaktadır. Sayısı:8
Servis : Civar köylerden okulumuzda kaydı bulunan öğrencilerimiz taşıma servisleriyle okulumuza geliş gidiş yapmaktadırlar.
Ulaşım : Personellerimiz okula şahsi araçlarıyla veya şehir merkezinden saat başı kalkan belediye otobüsleriyle geliş gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Okulumuz şehir merkezine yaklaşık 3 km uzaklıktadır. Okulumuzun karşısında Kültür Merkezi binası bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km
Kontenjan Bilgileri : -